Featured Shop: Paladim | The Etsy Blog

Препоръчан магазин: Paladim | Блогът на Etsy

След като бяхме в Etsy вече почти 4 години, ние се радваме да споделим нашата функция в блога на Etsy :

За определен тип хора вземането на (непланирана) почивка от колежа може да донесе неочаквани предимства. А Димитър Палански, българският дърводелец зад магазина за аксесоари за дома и осветителни тела Паладим , е точно от този тип.

Когато се сблъсква с това да прекара повече от година извън обучението си, след като не е положил изпитите си за втора година, Димитър избира да се върне в родния си град Благоевград и да започне работа като барман. „Продължи само месец – казва Димитър. „Не ми хареса наистина. Но след като имах всичките си дни свободни, трябваше да направя нещо - не съм от хората, които могат да издържат да не правят нищо по цял ден.

Вместо това майсторът и майсторът през целия живот – той израства, преработвайки счупени играчки и стари велосипеди, и продължи да проектира компютърни игри и да се занимава с графичен дизайн – се потопи в някои дребни проекти за подобряване на дома. При едно от рутинните му ходения до железарията светна пословичната крушка: „Забелязах някакви висулки и висящи лампи, които не бяха много хубави, но въпреки това се продаваха на много висока цена“, спомня си Димитър. „Бях изненадан и докато се разхождах из магазина и видях, че те също продават всичко необходимо, за да направите своя собствена проста лампа , исках да я изпробвам сам.“

Няколко седмици и още няколко пътувания до магазина за хардуер по-късно, Димитър имаше шепа прототипи за това, което щеше да стане неговата лампа Kran - сега налична в повече от дузина итерации . В рамките на седем дни след като я обяви в Etsy, лампата беше продадена и Paladim официално беше пуснат в експлоатация. Днес това е работа на Димитър на пълен работен ден — в него работят и брат му Светослав, както и трети дизайнер.

За да научите повече за пътя на Димитър от закъсал студент до предприемач, насочен към разширяване, прочетете нататък...

Прочетете цялото интервю в блога на Etsy тук .

Назад към блога

1 коментар

Featured Shop: Paladim | The Etsy Blog – Paladim Handmade
[url=http://www.gp15cw4y4jq6j45o8209vl18cdt7cz73s.org/]updtcypex[/url]
pdtcypex http://www.gp15cw4y4jq6j45o8209vl18cdt7cz73s.org/
apdtcypex

pdtcypex

Оставете коментар

1 на 3